OM MEG HVORDAN VI MØTTES BRYLLUPET SAMSUN FREMTIDEN KONTAKT

Å stjele kattunger fra små barn


Jeg elsker kattunger, og har lenge ønsket meg en. Det blir veldig ensomt her av og til, og da kan en kattunge være koselig å ha.

Jeg ville bare ha en kattunge, og ingen hadde kattunger. Bare store katter. Men så en dag etter at vi kom hjem fra en cafe, så satt masse barn på inngangstrappa vår og lekte med en søøt liten kattunge. Så stjal vi den fra barna, og løp inn i leiligheten, mohahahaha. 

Neida. Barna var lei seg fordi de hadde ikke noe sted å ha kattungen, og mødrene deres lot dem ikke ta med den hjem.  Så sa vi at vi kunne passe på den for dem, og at de kunne komme å leke med den når de ville. Da ble alle glade! 

Kattungen var skikkelig skitten og full av lopper, og jeg ville ikke være nær den engang før mannen min vasket den. Stakkars, haha. Det ble litt av en kamp i dusjen! Kattungen skrek så  mye at jeg er sikker på at mammaen min i Norge hørte det.


Den ble fin og ren, og vi ordnet et fint hus for katten på balkongen. Med mat, tepper å ligge på og leker. Den var litt redd i starten, men så trivdes den. 

Senere denne kvelden gjorde mannen min noe dumt. Han googlet lopper. Mens han leste teksten, begynte han å klø overalt. Han ble helt hysterisk! "Linn, se på ryggen min!!! Jeg er sikker på at det er lopper der" Han hadde ingenting på ryggen. Hele den kvelden lå han å klødde, og var overbevist om at han hadde lopper fra katten. Det var kun psykologisk da, det var ikke en eneste loppe på han eller noen steder inne i leligheten, haha.

Men neste morgen fikk kattungen svi for dette. Han tok den med seg, og satte den ut på gata igjen. Stakkars :( Etterpå vasket han hele balkongen(Som vi hadde vasket noen dager før)

Historien er enda ikke ferdig. For neste morgen satt kattungen fortsatt på gata utenfor leiligheten vår. Da fikk mannen min dårlig samvittighet, og bestemte seg for å ta med katten inn igjen. Og alt gjentar seg med mer vasking, mer kløing, og ender med at kattungen blir kastet ut igjen neste dag. Denne gangen for godt.

Men men, jeg er sikker på at den kattungen kommer til å trives best på gata uansett. En gang gatekatt, alltid gatekatt :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kibele - ung kone i Tyrkia

Kibele - ung kone i Tyrkia

20, Trondheim

Den 28.01.06 ble jeg sammen med Kursad, og vi giftet oss i 2009. De siste årene har jeg bodd sammen med han i Samsun, Tyrkia. Jeg blogger om livet vårt sammen her, savnet mens jeg er i Norge, og vår vei mot å kunne starte et liv sammen i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits