OM MEG HVORDAN VI MØTTES BRYLLUPET SAMSUN FREMTIDEN KONTAKT

Mannen skal ut med kompiser

Da får jeg tid til å skrive om og legge ut masse bilder fra i går! 

Han skal ut med sine to bestekompiser(Fra vmfinalebildene). Jeg er sliten etter i går, så jeg orker ikke å være med. Dessuten så skal de bare sitte i bilen, høre på musikk, snakke om alt og ingenting og drikke øl, så det er vel ikke såå spennende. Da vil jeg heller rydde litt, blogge litt og slappe aaav.  Kan jo bli godt å være litt alene også. Mannen min og jeg er sammen 24/7! :)

Jeg er helt død etter i går. Ikke søvning, men både armene og beina føles så tunge i dag. Har en mistanke om at det er pga vinen. Jeg er ikke vant til å drikke det!

Men jeg kommer straks tilbake med mer. Skal bare instruere mannen om at han ikke får lov til å røyke eller drikke mye ikveld!:)

6 kommentarer

drømmen om en liten en...

15.jul.2010 kl.16:22

=) gleder meg til å se bilder=)

spiresnart

15.jul.2010 kl.19:06

gleder meg til å se bilder :D

snakker og forstår du tyrkisk??

Kibele - ung kone i Tyrkia

15.jul.2010 kl.19:35

drømmen om en liten en...: Bildene er kommet! :)

Kibele - ung kone i Tyrkia

15.jul.2010 kl.19:36

spiresnart: Bildene er kommet! :) Var litt sen til å svare på kommentarer i går, men har fått svart nå! Forstår nesten alt, men syns det er så flaut å snakke tyrkisk. Jeg er så redd for å si feil :) Men det blir vel!

spiresnart

15.jul.2010 kl.22:29

skal dere bo i tyrkia for alltid, eller skal dere flytte og bo i norge??

Kibele - ung kone i Tyrkia

15.jul.2010 kl.22:46

spiresnart: Vi vil flytte til Norge så snart som mulig! Skal søke om familiegjenforening snart, og da håper vi på det beste :)

Skriv en ny kommentar

Kibele - ung kone i Tyrkia

Kibele - ung kone i Tyrkia

20, Trondheim

Den 28.01.06 ble jeg sammen med Kursad, og vi giftet oss i 2009. De siste årene har jeg bodd sammen med han i Samsun, Tyrkia. Jeg blogger om livet vårt sammen her, savnet mens jeg er i Norge, og vår vei mot å kunne starte et liv sammen i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits