OM MEG HVORDAN VI MØTTES BRYLLUPET SAMSUN FREMTIDEN KONTAKT

5 minutter til mannen min må være hjemme...Rekker han det tro?

Ja, hans siste frist er 23.15(Tyrkisk tid). Så vi får se :)

Han får noen regler når han går ut alene:

Ingen røyking
Maks antall øl(I dag: 3 vanlige, 1 sterkøl)
Komme tilbake til en viss tid(I dag: 23.15)

Han pleier vanligvis å holde reglene bra. Men nå må han altså skynde seg :)

10 kommentarer

gakke

15.jul.2010 kl.22:29

hvorfor har dere slike regler i forholdet ? :s

drømmen om en liten en...

15.jul.2010 kl.22:34

det var da litt strengt..men kanskje nødvendig?

Kibele - ung kone i Tyrkia

15.jul.2010 kl.22:46

gakke: Vi har slike regler bare fordi det virker for oss. Vi ble ENIGE om disse reglene, og begge syns de er en bra ting. Så derfor ser verken mannen min eller jeg på det som et problem :)

Kibele - ung kone i Tyrkia

15.jul.2010 kl.22:48

drømmen om en liten en...: Njæ, ikke nødvendig, men det føles liksom litt tryggere. Det er ikke sånn at bare jeg eller han bestemmer, vi har blitt enige om noen ting som dette, og det er en bra ting for oss begge :)

drømmen om en liten en...

15.jul.2010 kl.22:59

Så lenge begge syns det funker så er jo det bra=)

Vanessa

15.jul.2010 kl.23:32

Det høres jo ut som ett foreldre-barn forhold. Her er reglene- følg dem!

Men, for all del- hvis det funker for dere så er jo det supert :) Men synes det er litt sært, att to voksne mennesker skal kontrollere hverandre såpass. Greit nok med "innetider", men å bestemme hvor mange og hva man skal drikke?? Greit nok at man ikke vil den andre skal bli dritings, den skjønner jeg, og det sier jeg selv også- til min kjæreste, at jeg ser helst at han ikke drikker så altfor mye, og at han er hjemme før 03 f.eks.

>Håper du ikke tar dette som kritikk, jeg bare lufter mitt synspunkt. Ellers, så synes jeg det er kjempe spennende å lese om de kulturforskjellene og livet ditt i Tyrkia. Utrolig tøft gjort av deg, så krysser fingrene for at alt går som smurt i fremtiden :)

Kibele - ung kone i Tyrkia

16.jul.2010 kl.00:03

drømmen om en liten en...: Ja, vi er begge enige om at det er slik vi vil ha det :)

Kibele - ung kone i Tyrkia

16.jul.2010 kl.00:19

Vanessa: Ser at du har lest neste innlegg med forklaringen, men vil også utdype litt. Som nevnt så blir vi enige om reglene sammen. I dette tilfellet spurte jeg mannen min når han kom tilbake, og hvor mye han skulle drikke. Det tidspunkt og antall øl som er skrevet, var hans ønske; ikke mitt. Regler ble helt feil bruk av ord. Det er heller ikke slik at de er like hver gang. Det er etter anledningen, og etter hva vi blir enige om.

Ellers så har mannen min og jeg et slik ekteskap, at vi VIL ha litt kontroll. Mannen min blir skikkelig ukomfortabel hvis vi ikke blir enige om slike ting som vi ble ikveld. Det som er så bra, er at det er slik for begge. Om EN av oss hadde kontrollert den andre, mens den andre ikke, hadde det blitt ille. Vi er veldig like, og skjønner hverandre utrolig godt på grunn av det. Og dette funker bra for oss; noe annet hadde blitt helt feil. Jeg skjønner at det kan virke ekstremt sånn "ved første øyekast", men slik har vi hatt det i alle de 4,5 årene vi har vært sammen, og dette er en av mange grunner til at vårt forhold er så sterkt som det er :)

>Ikke tatt som kritikk, jeg skjønner at det jeg skrev ble feil og misforstått, men håper du skjønner nå. Vil også si tusen takk! :) :)

Vanessa

16.jul.2010 kl.11:28

I see, I see. På mange måter så skulle jeg kanskje avogtil ønske at jeg og min hadde det slik- til en viss grad. Så hadde vi kanskje unngått alle missforståelsene ;) hehe.

Kibele - ung kone i Tyrkia

16.jul.2010 kl.20:41

Vanessa: Hehe, ja. Det vil nok alltid bli misforståelser. Har noen av de vi også gitt! :)

Skriv en ny kommentar

Kibele - ung kone i Tyrkia

Kibele - ung kone i Tyrkia

20, Trondheim

Den 28.01.06 ble jeg sammen med Kursad, og vi giftet oss i 2009. De siste årene har jeg bodd sammen med han i Samsun, Tyrkia. Jeg blogger om livet vårt sammen her, savnet mens jeg er i Norge, og vår vei mot å kunne starte et liv sammen i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits