OM MEG HVORDAN VI MØTTES BRYLLUPET SAMSUN FREMTIDEN KONTAKT

Landsby-bryllupet

En av mannen min sine slektninger giftet seg i går(Han har veeeldig mange, så det blir mange bryllup), og da var vi selvfølgelig der. Denne slektningen var fra en landsby nær Samsun, og bryllupet skulle derfor holdes der.

Vi startet kvelden med en mildt sagt ubehagelig biltur. Familien her har en bitteliten 5 seters bil, og vi var 6 stykker. Jeg har litt sånn intimsone-ting, så jeg ble litt ukomfortablel. Dessuten var det faren til mannen min som kjørte, og har kjører som en GAL! Jeg er ikke spesielt religiøs, men jeg ber hver gang jeg sitter på med han. 130 km/t, uansett. Og skifter filer, og tuter og roper og ja... 

Men vi kom frem i live. Bryllupet skulle holdes i en hage. Mannen min hadde hatt store forhåpninger om frukttrær, og de var det mange av! Helt fantastisk, trær med all slags frukt! Epler, pærer, druer, plommer og mer. De smakte helt som normalt også! Idyllisk :)


Druer som henger ned. Det var helt utrolig fint. Druene var ikke helt modne da. Jeg smakte en, og de var kjempesure!


Pære


Plommer


Mm, helt naturlig nyplukket tyrkisk plomme :)


Vi kom ganske tidlig, så det var få gjester der. Litt utover kvelden, ble alle bordene fulle og de måtte hente flere.
Ser forresten ut som jeg har lange ape-hender på dette bildet x)
Flere gjester kom, brudeparet kom og vi spiste mat og feiret. Feringen var desverre litt dempet, pga et dødsfall i slekta. Derfor ingen musikk eller kake og sånn. Trist for brudeparet, men likevel veldig respektfullt ovenfor den døde.


Svigerforeldre og lillebror Kaan :)


Svigermor og svigerfar. De er skikkelig søte sammen.
Haha, mannen min ble helt betatt av denne lille gutten. "Se Linn, en norsk unge!" sa han plutselig. Jeg bare, huh, norsk unge? Og da mente han denne lille blonde gutten med blå øyne :) Han var tyrkisk da.


Her har også lillesøster Dilsad kommet(Helt til høyre) og noen andre slektninger.


Brudeparet :)

Vi dro ganske tidlig. Etter 2 og en halv time der, så dro vi hjem til Samsun med en annen slektning av mannen min.  Vi ville ta noen drinker sammen :) Den historien kommer i neste innlegg.

3 kommentarer

drømmen om en liten en...

18.jul.2010 kl.20:38

Så koselig ut=) Så han som giftet seg hadde mange "koner"? Kulturkræsj';P

drømmen om en liten en...

18.jul.2010 kl.20:40

leste en gang til.ha,ha.. Mannen din har mange slektninger=) .. da skjønner jeg;)

Kibele - ung kone i Tyrkia

18.jul.2010 kl.23:31

drømmen om en liten en...: Hahaha :D Litt av en misforståese x) Nei, det var ikke flere koner x) Så vidt jeg vet har han bare 1:D Har aldri møtt noen som har flere koner her eller =)

Skriv en ny kommentar

Kibele - ung kone i Tyrkia

Kibele - ung kone i Tyrkia

20, Trondheim

Den 28.01.06 ble jeg sammen med Kursad, og vi giftet oss i 2009. De siste årene har jeg bodd sammen med han i Samsun, Tyrkia. Jeg blogger om livet vårt sammen her, savnet mens jeg er i Norge, og vår vei mot å kunne starte et liv sammen i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits