OM MEG HVORDAN VI MØTTES BRYLLUPET SAMSUN FREMTIDEN KONTAKT

Beklager lite blogging! Jernmangel og slikt...

Det har vært så varmt. Jeg har vært så sliten. Tror ikke det er bra for en norsk kropp å være så lenge i varmt vær. Jeg sover ca halve døgnet, og ligger rett ut foran en vifte andre halvdelen. 

Om jeg ikke hadde hatt sånn skrekk for tyrkiske leger etter blindtarmbetennelsen min, skulle jeg jammen dratt dit en tur. Føler meg IKKE BRA, og jeg vet egentlig at det er pga jern og vitaminmangel. Jeg mangler ALT, spesielt jern, vitamin b12 og folsyre. Desverre var jeg ikke lenge nok i Norge til at fastlegen fant ut hvorfor, tablettilskudd hjelper nemlig ikke. Men men, får ta det på neste tur hjem. I dag har det heldigvis vært litt kaldere, og jeg blir litt bedre

Pga mitt lille "solstikk" så har vi gjort veldig lite de siste dagene. Det mest spennende som har skjedd, er vel at jeg så VERDENS STØRSTE TUSENBEN! Holdt på å dø jeg. Detaljer kommer! :)

Men skal blogge litt nå, også håper jeg på energi til å blogge mer i de kommende dagene. 

<3

2 kommentarer

drømmen om en liten en...

30.jul.2010 kl.12:09

uff..god bedring=)

Kibele - ung kone i Tyrkia

01.aug.2010 kl.17:28

drømmen om en liten en...: Tusen takk :):)

Skriv en ny kommentar

Kibele - ung kone i Tyrkia

Kibele - ung kone i Tyrkia

20, Trondheim

Den 28.01.06 ble jeg sammen med Kursad, og vi giftet oss i 2009. De siste årene har jeg bodd sammen med han i Samsun, Tyrkia. Jeg blogger om livet vårt sammen her, savnet mens jeg er i Norge, og vår vei mot å kunne starte et liv sammen i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits