OM MEG HVORDAN VI MØTTES BRYLLUPET SAMSUN FREMTIDEN KONTAKT

Historien om det enorme tusenbenet!

Jeg kjenner det klør overalt bare ved tanken. Uff! 

Det var en fin kveld, og jeg lå som vanlig på senga og studerte historie. Politisk utvikling i Europa etter Middelalderen faktisk. Helt avslappet og komfortabel. Mannen min var i underetasjen og så tv. Så ser jeg plutselig noe svart som rører seg i utkanten av synet. Jeg snur hodet. Der ser jeg et ENORMT tusenben krabbe oppover veggen. Jeg LOVER dere, det var seriøst nesten 10 cm! Hjertet hopper over noen slag. Jeg blir varm. Svett og svimmel. 

Jeg er ganske tøff når det kommer til insekt og slikt, men dette var bare for stort. Og den måten det bevegde seg på! Det bare GLED OPPOVER VEGGEN! (Fordel med mange føtter sikkert) Det var også sånn at det krøp rett ovenfor døra. Ingen utgang! Jeg satt der i noen minutter, helt paralysert. Jeg skrev til mannen på facebook "Kom opp! Nå! Stort insekt, jeg får ikke puste!" Men han kom ikke, han var ikke online. Det var mitt siste håp. 

Jeg dro pleddet mitt rundt meg, passet på at det dekket hele meg. Tenk om det var flere?! Kanskje i senga?! Men så, til min store lykke, gikk tusenbenet videre. Gled videre. Bak klesskapet. Jeg grep sjansen, og hoppet fra senga og ut døra. Løp til stua. Jeg tenkte på å løpe rett ned, men jeg hadde bare på undertøy. Ikke passende for svigerforeldre. NEI, tenkte jeg da. Alle klærne mine er på soverommet! Jeg turte aldri gå tilbake, så jeg surret et pledd rundt meg og listet meg ned. 

"You.....you....you...have to come!" fikk jeg stammet fram til mannen min. "Bifhs... Bisrs... Bigdsjkds... BIGGEST bug I have ever seen!" Etter han hadde ledd seg ferdig av min ikke helt perfekte engelsk, ble han med opp utenfor soverommet.

Mannen min er også litt pingle når det kommer til insekt, men denne kvelden var han skikkelig modig! Han gikk inn! Men insektet var borte. Jeg stod i døråpningen og kikket rundt. Han lette, med et askebeger i hånda. Plutselig så vi det! Jeg hylte skikkelig høyt, det kom så brått! Han slo med askebegeret, men insektet stakk av.

Han hentet den tomme pizzaeksen fra kvelden før, rullet den sammen og gikk inn igjen. Og der var det! Det løp på alle sin bein over gulvet, mannen min hoppet og slo med pizzaesken! Og så var det slutt. Insektet var most utover hele gulvet. Mohahahaha! Yuck, det var så ekkelt. 

Jeg turte ikke gå inn på rommet på mange timer da, jeg var så redd det skulle være flere. Mannen min fortalte at pga den ekstreme varmen, kom de inn i husene. Det var jo fortsatt varmt! Det var heldigvis ingen flere da :)

Skulle GJERNE vist dere bilder av dette. Jeg ler bare jeg tenker på mannen min som løper etter det tusenbenet med pizzaeske og askebeger... x) MEN, midt oppi denne actionen så tenkte jeg ikke på å ta bilder.

Slik så insektet ca ut da, men litt mindre:3 kommentarer

Malén Wallentinsen

30.jul.2010 kl.04:32

oishiit

Kibele - ung kone i Tyrkia

30.jul.2010 kl.06:47

Malén Wallentinsen: Ja, det var det jeg sa også. :S Ekkelt!

drømmen om en liten en...

30.jul.2010 kl.12:11

æææææsj=\

Skriv en ny kommentar

Kibele - ung kone i Tyrkia

Kibele - ung kone i Tyrkia

20, Trondheim

Den 28.01.06 ble jeg sammen med Kursad, og vi giftet oss i 2009. De siste årene har jeg bodd sammen med han i Samsun, Tyrkia. Jeg blogger om livet vårt sammen her, savnet mens jeg er i Norge, og vår vei mot å kunne starte et liv sammen i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits