OM MEG HVORDAN VI MØTTES BRYLLUPET SAMSUN FREMTIDEN KONTAKT

Et bittelite skille etter 2 mnd i Tyrkia :)

Min naturlige hudfarge er blåhvit. Virkelig. Som barn lekte jeg mye ute, og ble brun pga det. Fra 13 til 19 år var jeg hvit. Jeg var livredd solen pga rynker. Jeg gikk aldri ut uten faktor 50, og satt alltid i skyggen. Dere har kanskje sett på bilder at jeg ikke er så veldig brun akkurat...

Men i vår,så fikk jeg for meg at jeg skulle bli litt brun da. Lurte på hvordan jeg kom til å se ut :) I år har jeg solt meg som en vanlig person. Ikke for mye, ikke "for lite".

Brukte solkrem med 25 først, nå bruker jeg 15. Har fått en gaaankse bra skille! Ikke fordi jeg er så sykt brun nå, men fordi jeg var så hvit tidligere x) Jeg blir sakte brun og. Tenk hvordan en person som blir raskt brun hadde sett ut da! :)

Alle her blir sjokkert når de ser meg. De har kun sett meg hvit, og de trodde jeg hadde en sykdom som gjorde at jeg ikke ble brun. Jeg prøvde å forklare at jeg var hvit pga faktor 50, men de trodde ikke på det. Nå er alle bare :O når de ser meg. "Nå har du blitt en ekte tyrker jo! Syns håret ditt ser mørkere ut og! Det er sikkert maten og vannet som gjør det"  sier de heelt seriøst. Håret mitt er lysere enn ever, men jaja, de ser vel hva de vil se :)

Gleder meg til å vise mamma. Hun har mobbet meg kjempelenge fordi jeg var så hvit!

2 kommentarer

Nilja

01.aug.2010 kl.21:31

Det skillet var nok litt større en bittelite :P

Kibele - ung kone i Tyrkia

02.aug.2010 kl.00:29

Nilja: Yeey :D Det er det bruneste jeg noen gang har vært! Kjenner ikke igjen meg selv :)

Skriv en ny kommentar

Kibele - ung kone i Tyrkia

Kibele - ung kone i Tyrkia

20, Trondheim

Den 28.01.06 ble jeg sammen med Kursad, og vi giftet oss i 2009. De siste årene har jeg bodd sammen med han i Samsun, Tyrkia. Jeg blogger om livet vårt sammen her, savnet mens jeg er i Norge, og vår vei mot å kunne starte et liv sammen i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits