OM MEG HVORDAN VI MØTTES BRYLLUPET SAMSUN FREMTIDEN KONTAKT

Alle kommentarer besvart :) Og TUSEN TAKK!

Da har jeg svart på alle kommentarene! Noen var veldig gamle, så det er sikkert mange som ikke husker å ha spurt om noe en gang. Noen har kanskje fått dobbeltsvar, og noen svar kom kanskje for sent. 

Men jeg har lest alle kommentarene en etter en, og setter utrolig stor pris på alle de koselige ordene deres. Det betyr utrolig mye, og selv om svarene kommer sent, så ligger det like mye tanke bak de. 

Jeg vil utrykke en stor takknemlighet over alle de kommentarene jeg har fått mens jeg har vært borte, og ellers gjennom hele tiden jeg har hatt som blogger. Hver eneste en blir satt utrolig stor pris på, og dere gir så mye støtte.

Dette er til hver enkelt av dere: Tusen takk < 3

Om noen svar var uklare, eller om dere lurer på noe annet, så er det bare å spørre på nytt. Jeg skal prøve å svare raskere denne gangen :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kibele - ung kone i Tyrkia

Kibele - ung kone i Tyrkia

20, Trondheim

Den 28.01.06 ble jeg sammen med Kursad, og vi giftet oss i 2009. De siste årene har jeg bodd sammen med han i Samsun, Tyrkia. Jeg blogger om livet vårt sammen her, savnet mens jeg er i Norge, og vår vei mot å kunne starte et liv sammen i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits