OM MEG HVORDAN VI MØTTES BRYLLUPET SAMSUN FREMTIDEN KONTAKT

Litt om visumsøkingen. Spenning før mandag!

Som nevnt så har vi søkt besøksvisum. Mannen min søkte i Ankara mandag 29. november, og vi skulle få svar innen den 13. desember. Har ikke hørt noe enda, men det blir veldig spennende å se på mandag.

Vi har jobbet lenge med å skaffe alle de nødvendige papirene, og vi er veldig sikre på at alt var i perfekt orden før vi søkte. Det skal ikke være mulig for dem å avslå den søknaden, men nå er det altså UDI det er snakk om... Så vi får se.

Sist vi søkte fikk vi et standardsvar som helt sikkert blir sendt til alle. Det var skrevet maaaaange forskjellige grunner til avslag, og ingen av de passet for oss. Bla "Søker oppholder seg for øyeblikket i et tredje land hvor han ikke har oppholdstillatelse, og kan derfor ikke gis visum til Norge" Uh, say what? Mannen min har aldri vært ute av Tyrkia, og oppholder seg i hverfall ikke i noe annet land? Det var mange andre ting også , så jeg tror de er noe de bare printer ut og sender til alle, uavhengig av grunn...

Det hadde bare vært så perfekt om mannen min kan komme hit til jul. Da får han endelig møtt resten av familien, opplevd en skikkelig KALD norsk vinter, feiret jul med oss og bare... sett mitt hjem på en måte. Ikke minst kan vi være sammen igjen.

Hvis det blir avslått søknad, så gir jeg rett og slett opp UDI. Jeg er perfeksjonist, og den søknaden altså, det hadde alt som skulle til og MER. Hvis det blir avslått så drar jeg tilbake til Samsun like over nyttår, og bare blir der. Jeg orker ikke dette mer. Det ødelegger hele livet vårt. Jeg har vært så deprimert de siste månedene, og alt virker bare så håpløst. Jeg vil heller ha et dårlig liv i Tyrkia MED mannen min, enn et bra liv i Norge uten han.

14 kommentarer

haiien

12.des.2010 kl.00:58

Heihei :)

Jeg har kommet videre i MGP lokal Grenland, og nå er musikkvideoer av deltakerne lagt ut for avstemming. Vi er nå femten og skal bli fem. Vinnerne får opptre på MGP delfinalen i Fritidsparken i Skien. Hadde betydd sinnsykt mye for meg om du kunne sett på videoen, og kanskje stemt på meg! :D Den ligger på bloggen min! (Bryan Adams - Heaven)

Fin blogg forresten! :)

Iselin

12.des.2010 kl.02:40

Så koselig at du har begynt å blogge igjen :) håper du får positivt svar på visumet, slik at du får mannen din hit til jul :)det er den beste julegaven man kan få :)

Ingvild

12.des.2010 kl.12:12

Bra du blogger igjen, jeg liker bloggen din veldig godt :) Håper visumet blir innvilget:)

Marte

12.des.2010 kl.22:10

Endelig er du tilbake igjen :) Krysser alt jeg har for at denne visumsøkingen går deres vei! Lykke til!

12.des.2010 kl.23:31

heisann :)

Ser at det er fler i min situasjon dessverre :((

Jeg er en jente på 27 som har et problem, nemlig og få forlveden min hit tell Norge. Vi har vært sammen i årevis å kjent hverandre i 6 år. Men han fikk avslag fra ambassaden ifjord. :(

Grunnen er at jeg har bodd i tyrkia de siste 7 årene og fordi jeg ikke har tjent 225 000 Kr. så får han ikke komme på forlovelses visum elr familiegjenforening. Jeg lurte helt enkelt på om det er noen med god råd til meg ang hva jeg kan gjøre eller hvordan? Eller du vet kansje tom hva man kan gjøre?

Tusen takk på forhånd, setter utrolig stor pris på svar.

du kan også skrive til min mail : dilek_ambarci@hotmail.com

Med vennlig hilsen,

DILEK

Kibele - ung kone i Tyrkia

13.des.2010 kl.22:07

Iselin: Det blir virkelig den beste julegaven! :)

Kibele - ung kone i Tyrkia

13.des.2010 kl.22:08

Ingvild: Så bra at du liker bloggen! :) Visumet ble innvilget, og vi er overlykkelige!

Kibele - ung kone i Tyrkia

13.des.2010 kl.22:09

Marte: Tusen takk! Visumet ble innvilget, så det gikk endelig vår vei! :)

Kibele - ung kone i Tyrkia

13.des.2010 kl.22:22

Anonym: Har sendt deg mail! :)

Kibele - ung kone i Tyrkia

13.des.2010 kl.22:28

haiien: Gratulerer med å ha kommet videre. Du synger utrolig fint! Lykke til videre :)

ungmor20

16.des.2010 kl.10:14

Jeg vil heller ha et dårlig liv i Tyrkia MED mannen min, enn et bra liv i Norge .

har du det dårlig i tyrkia?:( trist å høre

Kibele - ung kone i Tyrkia

16.des.2010 kl.16:59

ungmor20: Hei! Nei, jeg har det ikke dårlig i sånn forstand. Det jeg mener er at om vi må bo i Tyrkia, så må mister jeg på en måte alle utdanningsmulighetene mine. Jeg driver å tar studiespesialisering, og det går ikke hvis jeg bor i Tyrkia. Dessuten må mannen min da dra i millitæret, og han er heller ikke ferdig med utdanning. For at vi skal "klare" oss der, så må mannen min jobbe i en dårlig betalt jobb med ekstremt lange dager. Og DET er ikke noe særlig. Han jobbet som journalist en stund mend jeg bodde der, og jeg var sååå ensom!

Trives kjempegodt i Tyrkia, og savner å være der. Men jeg tror at jeg og mannen min vil få en bedre livskvalitet i Norge! :)

27.des.2010 kl.22:10

har samme spørsmål som DILEK kan du ikke skrive litt på bloggen din? takker for svar :)))

Kibele - ung kone i Tyrkia

02.jan.2011 kl.02:09

Anonym:

Hei! Skal skrive litt om det straks! Kommer så snart som mulig!

Skriv en ny kommentar

Kibele - ung kone i Tyrkia

Kibele - ung kone i Tyrkia

20, Trondheim

Den 28.01.06 ble jeg sammen med Kursad, og vi giftet oss i 2009. De siste årene har jeg bodd sammen med han i Samsun, Tyrkia. Jeg blogger om livet vårt sammen her, savnet mens jeg er i Norge, og vår vei mot å kunne starte et liv sammen i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits