OM MEG HVORDAN VI MØTTES BRYLLUPET SAMSUN FREMTIDEN KONTAKT

Jeg haaaater å bestilleeee flybilletterrrrr!

Jeg er seriøst allergisk mot å se på flybiletter. Hver gang jeg gjør det blir jeg så stresset! Kjenner bare at jeg får panikk så snart jeg ser en SAS-reklame! Neida ikke SÅ galt, men det er ille altså!

Jeg er alltid så bekymret for at det blir riktig, at det blir den perfekte dato, ikke så lenge å vente, brae transferer osv osv.... Nå bestiller jeg ikke biletter til meg SELV en gang, men til mannen min, og jeg er LIKE stresset, om ikke verre.

Kjennes ut som om jeg skal sende barnet mitt på sin første tur alene, haha. Han har bare tatt fly en gang, og det var sammen med meg når jeg ordnet alt. Nå skal han "ut i verden helt alene". Jeg bare "Enn om han går seg bort? Enn om han ikke retter transferflyet? Enn om han får problemer?" osv osv osv.....

Vi har lenge diskutert om vi skal ta den 24 med VELDIG kort transfertid, eller ta den 26 som er en lett reise. Vil jo ha han her på julaften, men vil ikke at han skal miste flyet heller!

Trooor vi har bestemt oss for den 26 nå da. Mye lettere reise, og helt sikkert at han har tid til å rote litt rundt, haha.

Håper vi bestemmer oss snart, ellers så får jeg ihvertfall både høyt blodtrykk og hjerteproblemer fra alt stesset altså.

(En annen bekymringsfull ting er at når jeg er stresset så spiser jeg som en GAL. Har spist nesten en hel boks julekaker i dag, haha. Jeg kommer til å bli en rund liten julegris til mannen min kommer hvis jeg fortsetter slik!)

EDIT:  Bilettene er bestilt! Kursad kommer til Trondheim den 26. desember klokka 17! Endeliiii <3

2 kommentarer

Mona

16.des.2010 kl.17:38

Skjønner hvordan du føler deg! Jeg elsker å bestille flybilletter, men føler fort at alt må være perfekt og klart for at jeg skal bli rolig. Jeg kopierer alltid flere ark med billetter , informasjon og div ting. Er alltid redd for at noe skal gå galt! :P Typisk meg! Heldigvis har det alltid gått fint. men føler at jeg må ha kontrollen over slikt selv. kan ikke la andre bestille for meg.

Lykke til med bestillinge da :) går sikkert bra. Er ikke alltid gøy å bestille for andre. føler man har annsvaret likevel! :p

Kibele - ung kone i Tyrkia

17.des.2010 kl.20:04

Mona: Ja, jeg gjør det samme! Printer ut 5 eksemplarer av bestillingsbekreftelse osv x) Må ha full kontroll. Men men, det blir som regel bra og da. Har aldri bestilt feil liksom :) Så kanskje er det bra at vi er litt kontrollfreaks på flyreiser! :)

Skriv en ny kommentar

Kibele - ung kone i Tyrkia

Kibele - ung kone i Tyrkia

20, Trondheim

Den 28.01.06 ble jeg sammen med Kursad, og vi giftet oss i 2009. De siste årene har jeg bodd sammen med han i Samsun, Tyrkia. Jeg blogger om livet vårt sammen her, savnet mens jeg er i Norge, og vår vei mot å kunne starte et liv sammen i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits