OM MEG HVORDAN VI MØTTES BRYLLUPET SAMSUN FREMTIDEN KONTAKT

Den beste nyttårsaften noen gang!

Etter snømåkingen som jeg nevte i forrige innlegg, begynte vi å gjøre oss klare til selve kvelden. Gjett om den dusjen var god da, etter timesvis i snøen med hardt arbeid!
Dekket til nyttårsmiddag!

Her viser Kursad Youtubevideo fra tyrkisk nyttårsfeiring.


Kursad spiser ikke spesielt mye godteri i Tyrkia, men etter at han kom hit har han blitt en like stor godterimoms som meg! Norsk godteri rocks! :)Et øyeblikks galskap... 

Vi spiste så en nydelig kalkunmiddag med familien. Det var skikkelig koselig og god stemning! 
Her skjøt de en rakett ut viduet med SPRETTERT. Tydelig spennende for alle gutta i huset :)

Etter middag ble Spotify åpnet over høytaleranlegget, og alle fikk velge "sine sanger" Kursad valgte også, Badem (Se lengre ned på bloggen for Youtubevideo). Vi satt alle sammen med hver vår drink, noen Baileys, noen øl, noen aquavitt og noen vin. Det ble fortalt spøkelseshistorier av alle ting. Skummelt!
Så måtte de jo bryte litt hpndbak igjen... Kursad har en evig drøm om å slå broren min(Hulken selv), men greier det ikke. Denne gangen fikk han prøve med TO hender, men tapte likevel :)


Så måtte han prøve mot kjæresten til broren min for å booste selvtilliten litt.(Han var livredd for å tape da, han ville hoppet på elva om han tapte mot en jente sa han) Han vant, etterhvert :)

Så mot lillebroren min. Her er det nok litt spill inn i bildet :)

Jeg ble skikkelig dårlig like før middag, og ble verre og verre utover kvelden. Hele kroppen stod i brann, og halsen var sår. Jeg bet likevel tenna sammen og nøy kvelden til det fulle.

Litt før 12 kledde vi på oss masse klær og gikk ut i hagen for å sende opp raketter. Klokka 12 fikk jeg og Kursad vårt første nyttårskyss sammen, det var et ekstremt spesielt øyeblikk. Hvem hadde trodd at det noen gang skulle skje at vi feiret nyttår sammen i NORGE liksom? Champagnen ble åpnet, og masse raketter ble sendt opp. Kursad tok helt av, han syntes det var så gøy. Han syntes også det var ekstremt MYE. "Norge har ikke blitt så beskutt siden nazistene kom i 1940! Om dere bare hadde hatt så mye krutt da. hadde de dratt hjem med halen mellom beina!" Hahahahaha.

Etter en liten time med raketter, måtte jeg kaste inn håndkleet. Jeg var heelt i tåka, og greide nesten ikke stå. Jeg bare falt sammen på badegulvet, og fikk målt 40 i feber. Jeg har ikke vært så syk siden blindtarmbetennelsen i Samsun!

Jeg våknet litt senere på natta av at jeg gråt. Jeg skjønte ikke hvorfor, helt til jeg kjente kroppen min. Det var som om det rant gift gjennom blodårene, hver eneste centimeter av kroppen var i brann! Kursad ble skikkelig bekymret, og vi vurderte lenge å dra på legevakt. Etter en hel masse smertestillende greide jeg heldigvis å sove. Det er så rart. Kursad kommer til kalde Norge med masse nye bakterier, og holder seg frisk og fin. Og JEG blir syk? Uflaks...

Selv om jeg ble skikkelig syk var det likevel BY FAR den beste nyttårsaften jeg noen gang har hatt. Maten, stemningen og det at Kursad var her, gjorde det til en uforglemmelig kveld.Der ligger vi på badegulvet sammen :) Varmt og godt, haha.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kibele - ung kone i Tyrkia

Kibele - ung kone i Tyrkia

20, Trondheim

Den 28.01.06 ble jeg sammen med Kursad, og vi giftet oss i 2009. De siste årene har jeg bodd sammen med han i Samsun, Tyrkia. Jeg blogger om livet vårt sammen her, savnet mens jeg er i Norge, og vår vei mot å kunne starte et liv sammen i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits