OM MEG HVORDAN VI MØTTES BRYLLUPET SAMSUN FREMTIDEN KONTAKT

Jeg er så redd for å legge på meg :(

Offh, mannen min kom med ekstremt mye glede, men også en stor bekymring... Vektøkning.

Før han kom verken orket eller ville jeg spise spesielt mye, og jeg nådde min ønskevekt, 55. Mat betyr ikke så veldig mye når jeg er alene, jeg spiste bare når det var nødvendig. Nå er Kursad her, og han vil spise hele tiden. Han vil ikke spise uten at jeg spiser, og jeg vil jo at han skal føle seg komfortabel i Norge, men..

Jeg er livredd. SÅ REDD for å legge på meg. Det har gått bra så langt, men i lengden kommer jeg til å bli tykkere, og det vil bare være en katastofe. Vi spiser hele tiden nå! Jeg er konstant stappmett pga alle måltidene, og jeg kjenner at jeg blir mer og mer stresset. Mat, potetgull, godteri og kjeks.. HELE TIDEN.

Jeg har en ny ønskevekt, og det er 51, men med all denne spisingen kommer jeg aldri dit. Jeg tør snart ikke veie meg mer...Men samtidig så MÅ jeg.

Panikk! :(

19 kommentarer

04.jan.2011 kl.04:16

51 kilo er LITE om du er under 14 år!

04.jan.2011 kl.04:22

51 kilo er LITE om du er over 14 år! :p.

Caroooo :D KOMMENTERER TILBAKE.

04.jan.2011 kl.04:37

hVOR GAMMEL ER DU? DET KOMMER IKKE OPP! men det er nokk ganske lite ja !hihi alle skrive om vekt idag ! ;D hihi

sickness

04.jan.2011 kl.06:22

hun er nå ikke 14.. :S

Mjuuugly

04.jan.2011 kl.07:03

Det viktigste er at du finner en vekt du er komfortabel med og trives i, MEN jeg tror ikke 51 er ideelt for deg (det er min mening da). Jeg syns du skal fortelle mannen din at du liker vekten din nå og at du skal spise, men i mengder som gjør at du holder vekten noenlunne stabil. Det er mange som legger på seg når de blir samboere/er sammen med den man er trygg på, men det er likevel ingen grunn til å ese ut i sofakroken begge to. Mange glemmer kroppen sin bare fordi de har funnet den rette. Jeg syns du skal slappe av og være helt ærlig. Si det som det er: at du ikke har forbrenning til å spise alt du ønsker uten å gå opp i vekt.

Benedikte =D

04.jan.2011 kl.17:29

Mannen din burde vel akseptere at du ikke alltid vil spise når han spiser? Du trenger ikke bekymre deg før du når 80-100 kilo :P Du er ikke akkurat tykk, så du kan spise med god samvittighet :D

Kibele - ung kone i Tyrkia

04.jan.2011 kl.17:41

Anonym: Jeg er 19 :) Men syns det er passende, jeg er ikke kjempehøy så..:)

Kibele - ung kone i Tyrkia

04.jan.2011 kl.17:42

Caroline.: Jeg er 19! :) Alle skriver vel om vekt etter alle julefråtsingen tenker jeg! :)

Kibele - ung kone i Tyrkia

04.jan.2011 kl.17:43

sickness: Det stemmer, jeg er 19 :)

Kibele - ung kone i Tyrkia

04.jan.2011 kl.17:45

Mjuuugly: Takk for kjempegode råd! Alt det du sier er veldig logisk, og jeg skal snakke med mannen min å håpe han kommer til å forstå. Jeg er veldig redd for de "samboerkiloene" du nevner, de er nok svært vanlige. Vi får også prøve å gå turer å være litt aktive for å balansere alt :) Takk igjen for gode råd!

Kibele - ung kone i Tyrkia

04.jan.2011 kl.17:47

Benedikte =D: Jeg skal prøve å forklare at han må lære seg å spise uten meg :) Jeg spiser med noenlunde god samvittighet, men når jeg ikke er vant til å spise så mye, så er det så ubehagelig å alltid være stappmett! Takk for råd! :)

04.jan.2011 kl.18:16

Slutt og vei deg det er det aller beste....synes du ser tynn ut altså jeg mener at du ser fin ut og at du ikke har noe å bekymre deg for, er så mange med spiseforstyrrelser som er så opptatt av vekten så jeg mener at det er best å ikke veie seg og heller ikke ha vekt i huset.

Benedikte =D

04.jan.2011 kl.19:13

Håper han har forståelse for deg da :P!

Men jeg lurte på en ting, snakker du engelsk til han? Forstår han norsk, eller kan du tyrkisk?

Kibele - ung kone i Tyrkia

04.jan.2011 kl.23:01

Benedikte =D:

Vi snakker engelsk til vanlig. Både han og jeg føler oss mest komfortable med det. Jeg forstår tyrkisk ganske bra, men jeg er for sjenert til å snakke. Noen ganger snakker vi likevel litt da :) Mannen min lærer raskt norskt nå som han er her, så det blir vel blandet inn etterhvert det og!

Kibele - ung kone i Tyrkia

04.jan.2011 kl.23:02

Anonym: Tusen takk for gode råd! Er veldig sant det du sier, jeg blur fort veldig opphengt i å veie meg minst 5 ganger om dagen, og det er ikke noe særlig. Jeg får prøve å flytte den bort :)

ungmor20

05.jan.2011 kl.12:44

hvor høy er du rundt 170-172? da syns jeg at 51 er alt for lite! riktige vekt er da mellom 55 til 65 kg faktisk! kvinne skal ha former å ikke være en høy tynn pinne. det er sunt å være litt formfull! begynn spis sunn mat masse frukt og masse grønnsaker!mye fisk, og lite av poteter og karbo! men litt i helgene er ikke farlig. jeg er 172 veier hehe mere enn deg men ser langt ifra feit ut, jeg får masse komplimanger for mine former. hehe

så ikke vær redd! slapp av! og hør kjære deg! det er farlig at du har sånn tankegang! mange unge jenter får bulimi og anoreksia av sånn tankegang, kusina mi fikk det heldigvis er hun frisk igjen! slapp av om du så går opp et par kg det er ikke krise!!!

det er såå fint med kvinner med former se på lindsay lohan,kim kardashian,j-lo,salma hayek,penelope cruz, osv masse pene kvinner med masse fine former:D

Kibele - ung kone i Tyrkia

07.jan.2011 kl.01:02

ungmor20: Hei! Jeg er 172 cm. 51 høres ganske lite ut, men jeg tror det kommer til å passe meg bra. Jeg er 55 nå, og det ser helt okey ut :) Jeg er definitivt ikke høy pinne enda! Jeg spiser veldig usunt da, så takk for råd om sunne spisevaner! Skal prøve å begynne å spise mer sunt!

Helt enig med deg, kvinner med former er kjempevakre!

Takk for mange gode råd! Jeg skal prøve å spise mer sunt, og ikke stresse så mye med vekta! Klem :)

07.jan.2011 kl.23:26

Hei Kibele det var jeg som skrev ang å ikke ha vekt i huset eller evt flytte den bort. Du er ei super flott jente som ikke trenger å tenke på vekten, kos deg sammen med mannen din og spis hva du trenger og synes du at du har lagt på deg ta dere heller en liten trimtur og nyt tiden sammmen.

Ha en fin kveld.

Kibele - ung kone i Tyrkia

09.jan.2011 kl.00:02

Anonym: Tusen takk for det, og takk for gode råd! Vi skal begynne å gå turer! Ha en fin kveld du og!

Skriv en ny kommentar

Kibele - ung kone i Tyrkia

Kibele - ung kone i Tyrkia

20, Trondheim

Den 28.01.06 ble jeg sammen med Kursad, og vi giftet oss i 2009. De siste årene har jeg bodd sammen med han i Samsun, Tyrkia. Jeg blogger om livet vårt sammen her, savnet mens jeg er i Norge, og vår vei mot å kunne starte et liv sammen i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits