OM MEG HVORDAN VI MØTTES BRYLLUPET SAMSUN FREMTIDEN KONTAKT

Bilder fra de siste dagene: Nidarosdomen, jobbing og pølsesteking

Hei alle sammen!

Dagene er fortsatt travle, og det er mye å finne på sammen. Vi har ikke et stille øyeblikk for å si det sånn :) Jeg har skrevet på dette innlegget i flere dager, men det blir liksom aldri ferdig.

Kursad har møtt besteforeldrene mine, det var en kjempekoselig kveld med sodd(Som Kursad OGSÅ likte) og masse kaker.

Kursad har også jobbet skikkelig hardt de siste dagene. Har har nemlig hjulpet til å bygge en slags hall. Han har vært SÅ FLINK! Jeg har alltid trodd at Kursad er veldig sånn... inneperson som ikke liker å gjøre manuelt arbeid liksom x) Men der tok jeg jammen feil. Jeg har sett så mange nye sider av han etter at han kom hit. Han står opp og blir med de andre ut, jobber i kulda hele dagen, kommer tilbake og er blid som ei sol og kjempestolt over å ha hjulpet til. Her er noen bilder fra hallbyggingen:


Transport til byggeområde :)
Der har jeg våget meg ut også :)

Jeg har ikke vært med så mye da. Har bare dratt dit for å ta noen bilder. Jeg er fortsatt likk syk og veldig sliten, så jeg er hjemme og ordner mens han hjelper til :)

Vi dro også for å se på Nidarosdomen en dag. Det er flaut å si det, men jeg har vært i Nidarosdomen bare EN gang før. Det var en skoletur i andre klasse eller noe slikt, så jeg husker svært lite. Det er skikkelig dumt, man har en så nydelig bygning i byen sin, men besøker den aldri. Mange turister kommer jo langtveisfra for å se den! 

Kursad har jo sett masse bilder fra Trondheim, og Nidarosdomen var på hans topp 3 liste over ting han MÅ SE. Det var nok en iskald dag, men vi våget oss ut i kulda. 

Etter å ha betalt for SYKT DYRE biletter, fikk vi gå inn i katedralen som vi begge har beundret mye. Jeg har sett den utallige ganger utenfra, Kursad på bilder. Det var litt av en opplevelse. Den var mye større en jeg husket, og den stillheten og fredfullheten inni der var spesiell. Vi gikk en lang stund å så på alt. Veggene, ikonene, skriftene..alt. Vi tente begge et lys, og ba litt forsiktig. Like før vi skulle gå, fortalte en guide at bønnen skulle starte. Kursad ville gjerne se denne seremonien, så vi deltok på den. Kort og fin seremoni var det, det ble lest noen bønner og presten pratet litt. Det var ikke lov å ta bilder inne, men her kommer noen bilder utenfra:


Mamma kjørte oss dit, og fungerte også som guide på turen innover :)
Eh, ja... 


Han har funnet en posering han syns passer seg for kirker x) Såå i dag var vi også ut en tur. De bygget fortsatt på den hallen, men mamma, lille Sofie og jeg dro dit midt på dagn med pølser for å steke på bål. Kursad elsket svartbrent pølse haha. Kaldt, men koselig!
Lager pølsepinner :)
Vet ikke helt hvorfor han ser så sjokkert ut her men x)Ja, det var litt fra de siste dagene! Kommer vel flere slike oppsamlingsinnlegg etterhvert :)

8 kommentarer

11.jan.2011 kl.09:36

Er mannen din muslim?

Kibele - ung kone i Tyrkia

11.jan.2011 kl.17:45

Anonym: Ja, det er han =)

12.jan.2011 kl.21:56

Spørsmålet stilte jeg fordi jeg ser han drikker alkohol, og er ikke det svinekjøtt i pølsene, hva sier han til det? :) Ber han 5 ganger daglig mens han er hos deg i Norge?

Kibele - ung kone i Tyrkia

13.jan.2011 kl.15:06

Anonym: Han er ikke så veldig praktiserende :) Han drikker ja, men de pølsene var kylling/kalkunpølser, så ikke noe svin i de! :) Han ber ikke, verken hjemme i Tyrkia eller her i Norge.

13.jan.2011 kl.22:16

Ok... :) ærlig svar :)

Ha en fin kveld

16.jan.2011 kl.22:11

Hva skal dere gjøre når besøksviusum går ut, skal du reise til Tyrkia eller har dere søkt familiegjenforening?

Kibele - ung kone i Tyrkia

20.jan.2011 kl.17:14

Anonym: Ha en fin kveld du og!

Kibele - ung kone i Tyrkia

20.jan.2011 kl.17:15

Anonym: Vet ikke enda! Mest sannsynlig blir vi i Tyrkia en stund da :)

Skriv en ny kommentar

Kibele - ung kone i Tyrkia

Kibele - ung kone i Tyrkia

20, Trondheim

Den 28.01.06 ble jeg sammen med Kursad, og vi giftet oss i 2009. De siste årene har jeg bodd sammen med han i Samsun, Tyrkia. Jeg blogger om livet vårt sammen her, savnet mens jeg er i Norge, og vår vei mot å kunne starte et liv sammen i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits