OM MEG HVORDAN VI MØTTES BRYLLUPET SAMSUN FREMTIDEN KONTAKT

"Hvis politiet kommer, lat som du gråter!"

Det sa mannen min til meg i dag, før han løp av gårde for å kjøpe softis. Da hadde han parkert bilen midt i gata og satt på nødblinken. Slik parkerer man altså om man skal ut et kort (eller etter hva jeg kaller "tyrkisk tidsperspektiv", ikke så kort) ærend. Hvis politiet kom for å klage, skulle jeg late som om jeg gråt, og null problem, haha. Alle gjør slik, det er ikke så farlig. Gatene er helt fulle av biler med nødblinken på, der sjøførene løper avgårde for å gjøre et sine raske ærend. Aller helst sitter det ei kone eller ei mor i bilen og venter, klar til å gråte om politiet skulle ha noe å si om saken ;)

 

Det er altså en helt annen holdning til parkering og generelle trafikkregler her. Ikke bare ift parkering, men ALT. Jeg fikk førerkortet noen få dager før jeg dro hit, men jeg kommer nok aldri til å tørre å kjøre her i Samsun. Ikke om dagen ihvertfall! Gale, gale sjåfører. INGEN bryr seg om reglene, og hvis man skulle våge seg til å kjøre "kun" fartgrensa, blir man skjelt ut så ille at man må ha psykologhjelp etterpå. Jeg er en ganske.. sensitiv person for å si det mildt, så om jeg treffer på noen som blir sinte i trafikken, kommer jeg garantert til å begynne å gråte! Jeg får tårer i øynene hvis noen bare tuter på meg!

Jeg lar mannen min ta seg av kjøringa, ropinga og tutinga, så tar jeg meg av gråtinga hvis politiet kommer ;)

Én kommentar

Merethee

29.mai.2011 kl.02:21

heheh, det har jeg aldri hørt :P Hadde vært litt artig å testa ut selv, og sett hvordan politiet reagerte ^^,

Skriv en ny kommentar

Kibele - ung kone i Tyrkia

Kibele - ung kone i Tyrkia

20, Trondheim

Den 28.01.06 ble jeg sammen med Kursad, og vi giftet oss i 2009. De siste årene har jeg bodd sammen med han i Samsun, Tyrkia. Jeg blogger om livet vårt sammen her, savnet mens jeg er i Norge, og vår vei mot å kunne starte et liv sammen i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits