OM MEG HVORDAN VI MØTTES BRYLLUPET SAMSUN FREMTIDEN KONTAKT

Tyrkisk grilling: mangal

I dag har jeg igjen fått prøvd noe nytt. Ekte, tyrkisk grilling. Tidligere har mannen min og jeg bare brukt en elektrisk grill, men i dag brukte vi en med kull. Interessant opplevelse :) Jeg må si de har en noe spesiell grilleteknikk, men det virket ganske bra så.

Det var søndag i dag, og søndag er fridag og "utedag" her. Litt som lørdag er for oss, egentlig.. Alle parkene var fulle, så vi dro litt utenfor byen. Vi dro sammen med det samme venneparet som vi så fotballkampen med. 

Var en kjempefin dag, som desverre endte litt tidlig. Det begynte nemlig å regne, og regnet i Samsun er IKKE til å spøke med. 

Her er noen bilder:

Slik er altså grilleteknikken. Du tar noen biter kylling(som ser ut som om de er kjørt gjennom en miksmaster x)) med krydder på, og klemmer de mellom to rister. 

Legg de på grillen og vift som en gal.

Dette bildet kom i helt feil rekkefølge, men jeg orker ikke laste de opp på nytt haha. Så spiser man de inni et brød med tomater og sånn.

Jeg drakk faktisk min første øl i dag. Har aldri likt det, men i dag gikk det faktisk an. :)Så et litt mer bekymringsfullt bilde. Kjøre bil og drikke øl, tydeligvis heeeelt normalt. Jeg var seriøst sjokkert, selv om jeg tror jeg har sett alt. Jeg vet at "drinking and driving" er meget utbredt her, men ikke "drinking WHILE driving" x)

Én kommentar

Ida

30.mai.2011 kl.20:44

Drinking while driving var ny for meg også ;)

Skriv en ny kommentar

Kibele - ung kone i Tyrkia

Kibele - ung kone i Tyrkia

20, Trondheim

Den 28.01.06 ble jeg sammen med Kursad, og vi giftet oss i 2009. De siste årene har jeg bodd sammen med han i Samsun, Tyrkia. Jeg blogger om livet vårt sammen her, savnet mens jeg er i Norge, og vår vei mot å kunne starte et liv sammen i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits