OM MEG HVORDAN VI MØTTES BRYLLUPET SAMSUN FREMTIDEN KONTAKT

Selvplukka fisk (Og kanskje verdens største?) med masse bilder

Forrige søndag dro vi på enda en utflukt med venneparet vårt. Det var virkelig en av de beste og morsomste dagene noen sinne. Vi kjørte litt utenfor Samsun, til en restaurant i ved et vann i skogen. Det var skikkelig øde, hadde aldri funnet det om vi ikke hadde visst det var der! Der drakk vi masse te, spise god mat og koste oss. Denne restauranten var hovedsaklig en fiskerestaurant, og de fanget fisken som skulle spises! Forklarer mer om det lengre nede.  Her kommer ihvertfall noen bilder fra dagen.


Nydelig vær fikk vi og, varmeste dagen så langt i år.
Her ser dere en interessant tekanne. Jeg har sett slike mange ganger, men aldri prøvd en. Den koker liksom teen på bordet! En krane med vann, og en med te, også er det kull som brenner inni der. Det er kjekt hvis man er mange som skal sitte lenge, for teglassene er jo så utrolig små her. Så da slipper man å tilkalle kelneren hele tiden! Dessuten syns jeg denne teen var MYE bedre enn vanlig, men det var nok mer psykologisk :) Her ser dere da fiske-fangingen. De hadde masse basseng fulle av fisk, og hver gang noen bestilte det, tok han mannen her og fanget de meg håv. Fersk mat, eller? Vikk fikk en omvisning der vi fikk se alle de forskjellige fiskene osv.

Og HER har vi kongefisken! Den var ikke synlig først, det lå et lokk over (De likte bare mørke). Men fiskefangeren åpnet, og der var den! Den var såååå stor, seriøst det største fisken jeg har sett! De sa den var over 100 kg!

Det var såå idyllisk der, helt nydelige omgivelser.

Forettene våre. Jeg husker ikke hva den grøtaktige tingen der het, men det lignet litt på risotto. Ble visst ofte spist i landsby, håndlaget, vi spiste det i et bryllup en gang og. Og her har vi kua jeg nevnte tidligere ;) Den traff vi på tur hjem.

Bilturen hjemover var forøvring ekstremt morsom. Jeg skulle prøve å forklare henne at ansiktet mitt var paralysert, men pga språkproblemer osv osv gikk det dårlig. Vi lo og lo og lo og lo...

Jeg bare "PARALYZED!. My face is PARALYZED!" Og hun "Paradise?" Så jeg måtte ty til kroppsspråk.Og DER skjønte hun det =)

Kvelden ble avsluttet med fotballkamp.

En perfekt med mange interessante opplevelser ;)Én kommentar

Merethee

16.jun.2011 kl.23:50

Virka som en koselig dag ^^ huff..nå frista du meg veldig med cay :( Den tekanna hadde vært noe for meg :P haha

Skriv en ny kommentar

Kibele - ung kone i Tyrkia

Kibele - ung kone i Tyrkia

20, Trondheim

Den 28.01.06 ble jeg sammen med Kursad, og vi giftet oss i 2009. De siste årene har jeg bodd sammen med han i Samsun, Tyrkia. Jeg blogger om livet vårt sammen her, savnet mens jeg er i Norge, og vår vei mot å kunne starte et liv sammen i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits